diumenge, 19 d’octubre de 2014

Jornada de presentació del projecte Mobile History Map de georeferenciació del patrimoni (MHM). Sabadell

El projecte MHM consisteix en la georeferenciació d’elements del patrimoni monumental, cultural o natural de Catalunya en un mapa, a partir de la creació d’uns punts d’interès que incorporin informacions i continguts elaborats pels escolars i validats pel professorat.
La finalitat és que l’alumnat realitzi un treball interdisciplinari, amb significació social que suposa posar en pràctica els coneixements apresos en relació a les competències: social, lingüística i digital.
En el pilotatge del projecte han participat diversos centres educatius assessorats per CRP i CdA. En la nostra demarcació ha estat l'INS. Salvador Vilaseca el que ha fet un desplegament més ampli del Programa que s'ha materialitzat en un Projecte de centre.
La proposta didàctica es basa en el treball de cerca i elaboració de documentació
sobre un element patrimonial i la seva georeferenciació amb l’ús de dispositius mòbils (telèfons i tauletes) i utilitzant la plataforma web i l’aplicació per a dispositius mòbils (App) Mobile History Map desenvolupada per Itinerarium i patrocinada per GSMA en el marc del mSchools.
El dimecres, 15 de gener, es va dur a terme una Jornada de presentació del projecte al Museu del Gas de Sabadell al conjunt de professionals de Serveis Educatius i l'INS. Salvador Vilaseca va ser convidat a presentar el seu Projecte.


Des del CRP Reus-Baix Camp volem aprofitar per felicitar-los per la feina feta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada