dilluns, 12 de gener de 2015

GLÒRIA GORCHS i els Laboratoris de llibre infantil a la BibliotecaPer segona vegada consecutiva i en el marc del Seminari per a Biblioteca Escolar coorganitzat entre el CRP Baix Camp i la BCR, es convida una persona destacada en l’àmbit de la promoció de la lectura per infants a venir a la Biblioteca. Enguany serà la bibliotecària Glòria Gorchs, de la Biblioteca Roca Umbert de Granollers, l’encarregada de desvetllar l’interès de mestres, mentors i públic en general. Ens parlarà de la seva experiència en la tria de llibres per a totes les edats i en la realització de laboratoris de llibre infantil.


La Glòria és membre destacat del ClijCAT, forma part de l’equip d’elaboració de les exposicions temàtiques que aquesta entitat organitza anualment i de la Revista Faristol i organitzadora de les Jornades de Laboratoris de llibre infantil que ce celebren cada estiu a Granollers

El Seminari es realitza els dimarts,20 de gener a 2/4 de 6 de la tarda,  a la Sala Infantil de  la Biblioteca Central Xavier Amorós de Reus.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada