dimarts, 10 de novembre de 2015

Cicle de conferències EDUCAR AVUI


Un any més des de la Fundació Privada Reddis s'organitza un nou cicle de conferències pedagògiques EDUCAR AVUI. En el marc de l'activitat, que rebrà certificació per part del PFZ del Centre de Recursos del Baix Camp es faran un total de 5 conferències.

La primera, inaugural, serà el dijous 26 de novembre a les 19.30h a càrrec de Sebastià Serrano, catedràtic de lingüística general i de teoria de la comunicació. Ha publicat molts estudis sobre semiòtica, lingüística general, poètica, filosofia, teoria de la ciència i, sobretot, teoria de la comunicació, i ha desenvolupat una reflexió lúcida i original sobre les potencialitats de la comunicació no verbal i la seva influència en les relacions humanes. El 2003 va rebre la Creu de Sant Jordi.

La segona serà el proper 28 de gener a les 19.30 h. i anirà a càrrec de Miquel Àngel Prats, Director dels estudis de Grau d’Educació Infantil a la FPCEE Blanquerna, professor de Tecnologia Educativa i investigador responsable de la línia eduTIC del Grup de recerca consolidat PSiTIC (Pedagogia, Societat, Innovació i TIC) de la FPCEE Blanquerna de la Universitat Ramon Llull. És també assessor pedagògic del CETEI (Centre de Tecnologies Ituarte), col·laborador d'Edu21 i d’Infonomia.com.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada