dimecres, 11 de novembre de 2015

Quan vaig pel carrer veig matemàtiques. És greu?

El dilluns 23 de novembre, a les 7:30 del vespre, a la Biblioteca Xavier Amorós, amb motiu de la inauguració de l’exposició de les fotografies del “Concurs de fotografia matemàtica urbana a Reus”, al vestíbul de la biblioteca Xavier Amorós, es farà una xerrada que porta per títol "Quan vaig pel carrer veig matemàtiques. És greu?", a càrrec de Santi Vilches i Maite Gorriz, professors de matemàtiques, membres de ABEAM (Associació de Barcelona per a l’estudi i aprenentatge de les matemàtiques) i experts en el tema de la fotografia matemàtica.
L’exposició consta de 61 fotografies fetes per alumnes de diferents escoles i instituts de Reus, que amb motiu del concurs van fotografiar diferents elements i racons de la ciutat.
L’objectiu del concurs, organitzat el passat mes de maig per l’APMCM (associació de professors de matemàtiques de les comarques meridionals) i el MMACA (museu de matemàtiques de Catalunya), en motiu de l’exposició “Experiències matemàtiques” que es va fer el curs passat al Museu de Reus, era que els nois i noies relacionessin les matemàtiques amb el seu entorn. Es tractava de triar una imatge i posar-hi un lema o títol matemàtic. També havien de indicar l’adreça des d’on s’havia fet la fotografia per tal de construir un mapa amb la localització de totes les fotografies.
L’exposició estarà oberta de dilluns a divendres, de les 10 del matí a les 8 del vespre, del 23 de novembre al 31 de desembre. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada